TERMENI ȘI CONDIȚII

Plasarea unei comenzi

1. Alege produsul dorit, navigand in categoriile de produse sau prin folosirea functiei de cautare.
2. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”.
3. Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa verifici lista produselor selectate, sa modifici cantitatea sau sa renunti la produsele selectate.
4. Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele dorite, selecteaza butonul „Finalizarea comanda”. Completeaza in fereastra nou deschisa datele de facturare si livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp!
5. Plasarea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont nou, cu toate acestea, iti recomandam sa iti creezi un cont pentru a beneficia de reduceri si informatii despre statusul comenzii plasate.

Preturi

Preturile afisate sunt exprimate in LEI si includ TVA 9% in cazul tuturor produselor comercializate, cu exceptia celor din categoria Accesorii, care au aplicat TVA de 19%, conform legislatiei in vigoare.

Plata online

– Aveti posibilitatea de a plati online prin EuPlatesc, utilizand orice card bancar emis sub siglele MasterCard/Maestro, Visa/Visa Electron.
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla MasterCard si Visa (MasterCard/Maestro, Visa/Visa Electron) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele MasterCard si Visa.
– Certificatul SSL emis de COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA in numele HIT Active Performance va garanteaza confidentialitatea legaturii intre dispozitivul dvs. si serverul nostru.

Livrare

Livrarea produselor se face in termen de maxim 2-3 zile prin curierat rapid oriunde in tara si se percepe o taxa de 24 lei (TVA inclus) pentru comenzile sub 250 lei, sub greutatea de 5 kg.

Pentru fiecare kg in plus se adauga 1,2 lei la costul transportului (tariful include TVA). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 lei, livrarea este gratuită, exclusiv atunci când localitățile de livrare sunt în raza de acoperire a rețelei curierilor.

Pentru localitățile care nu se află în raza normală de acoperire a curierilor și există cost suplimentar, costul suplimentar va trebui acoperit de către client.