Principalii nutrienți de care maratoniștii au nevoie pentru a fi performanți sunt: lichidele, carbohidrații și sodiul. Experții recomandă consumarea de lichide energetice atestate,așa cum sunt și substanțele Aktiv3.

Atunci când concurezi există mai multe etape în care trebuie să ții cont de performanța ta și de starea organismului tău.

Maraton 2

În timpul competiției: este nevoie de o aprovizionare constantă!

Pentru maraton: De la 15 kilometri, la fiecare 5 kilometri consumă jumtate de tub de Liquid Pure Energy și apă de la stațiile de aprovizionare.

Pentru semi-maraton: Între 13 și 17 kilometri, consumă după fiecare kilometru jumătate de tub de Liquid Pure Energy și apă de la stațiile de aprovizionare.

Regenerarea:

În prima oră după sfârșitul meciului,  bea  500ml de PROTEIN Regeneration Turbo, datorită metabolismului amplificat, corpul poate prelucra rapid substanțele nutrivite. De aceea, PROTEIN Regeneration Turbo îți oferă substanțele nutrivite importante pentru o refacere rapidă. De semenea, mai există o variantă rapidă și convenabilă: REGENERATION BCAA Turbo +, care oferă imediat nutrienții cruciali de care orice sportiv are nevoie imediat după antrenament.

Principiul pe care produsele Aktiv3 îl urmează este: „Numai un corp bine regenerat poate să-și atingă obiectivele!

Maraton 1

Nu uita și de antrenament!

Stresul și efortul fizic obosesc organismul nostru. Deseori antrenamentele au loc ca prelungire a vieții noastre aglomerate. De aceea, îți recomandăm să bei cu o oră înaintea antrenamentului 500ml de ISOTON Energy Drink, pentru a-ți încărca bateriille și a avea toți nutrienții necesari. De asemenea, îți sugerăm să-l consumi și în timpul pauzelor de antrenament, pentru a-ți recăpăta într-un timp scurt energia. Imediat după o sesiune de antrenament, în funcție de efort, este important să te ocupi și de regenerarea organismului. De aceea, dacă ai depus un efort mediu, consumă o doză de Regenration Drink Premium, iar după un efort mare, consumă 500 ml de PROTEIN Regeneration Turbo.

(sursa foto)

Produse recomandate:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *