Ai întrebări? Avem răspunsuri! Desigur, poate nu pentru orice întrebare. Ne-am pus în locul tău și am încercat să răspundem unei eventuale liste de întrebări pe care ți le poți pune ca și client Sanct Bernhard Sport.

PROCESUL DE COMANDĂ

Am nevoie de cont?

Nu este obligatoriu să ai un cont creat pe site-ul nostru atunci când comanzi, dar te sfătuim să îți faci unul. Astfel, data viitoare când vei comanda nu va mai fi nevoie să îți reintroduci toate datele.

Cum comand?

Navighează prin site, alege ce îți place, adaugă produsele în coș și finalizează toți pașii comenzii. Tot procesul este gândit să fie extrem de ușor pentru tine și durează sub 3 minute.

Pot comanda și altfel decât online?

Deși preferăm să recepționăm comanda ta online, preluăm și comenzi telefonice.

Ce date este nevoie să introduc pentru a putea plasa o comandă?

Trebuie să știm unde trebuie să îți expediem comanda, așa că avem nevoie de adresa ta, numărul tău de telefon și adresa de email.

TARIFE LIVRARE

Cât costă livrarea?

Livrarea produselor este tarifată cu 24 Lei, TVA inclus, pentru orice comandă sub 250 Lei și 5 Kg. Pentru fiecare kg in plus se adauga 1,2 lei la costul transportului (tariful include TVA).

Livrare gratuită

Pentru comenzile de peste 250 Lei ai livrare gratuită, atâta timp cât greutatea produselor tale este sub 5 Kg iar adresa de livrare esteîntr-o localitate acoperită în mod curent de curieri.

Dacă adresa se află într-o localitate în care curierul livrează în mod curent, costul suplimentar va trebui acoperit de către tine.

CUM PLĂTESC

Plata cu cardul

Poți plăti în siguranță pentru comanda ta direct cu cardul bancar (MasterCard sau Visa). Plățile sunt procesate de Euplatesc.ro, datele cardului tău nefiind stocate pe serverele noastre.

Plata ramburs

Alege să plătești prin ramburs și vei plăti direct curierului care îți livrează comanda.

Plata prin transfer

Această metodă de plată este validă exclusiv pentru clienții persoane juridice.

FACTURARE ȘI TAXE

TVA

Prețurile afișate pe site conțin TVA. Toate produsele sunt purtătoare de TVA 9%, cu excepția accesoriilor și a transportului efectuat cu curierul rapid (care poartă TVA de 19%).

Factura și chitanță mea

Vei găsi factura în coletul ce conține comanda ta. Chitanța de plată este fie cea pe care ți-o înmânează curierul (în cazul livrării cu plata ramburs) fie cea pe care o primești pe email de la Euplatesc.ro (în cazul plăților efectuate cu cardul). Noi nu eliberăm chitanță, întrucât nu încasăm bani direct de la tine.

Vreau să comand pe firmă

Nicio problemă – specifică acest lucru în momentul comenzii.
Îți vom emite factura pe datele firmei pe care ni le furnizezi.

LIVRARE COMENZI

Cât timp durează livrarea?

Livrarea oriunde pe teritoriul României se efectuează în termen de maxim 72 h. Depindem evident de situațiile de urgență (vreme proastă, distanța față de un centru principal de livrare al curierului șamd).

Cu ce curier este comanda livrată?

În funcție de disponibilitate, livrăm comenzile fie cu Sameday, fie cu FanCurier.

Nu am recepționat comanda - ce fac?

În aceste situații ne contactezi și rezolvăm rapid situația. Fiecare colet expediat cu FanCurier poate fi urmărit pentru a vedea care este starea sa.

Dacă ai alte întrebări sau probleme, nu ezita să ne contactezi telefonic sau în scris!