Cum îmi mențin performanța în timpul curselor?

Principalii nutrienți de care cicliștii au nevoie pentru a fi performanți sunt: lichidele, carbohidrații și sodiul. Experții recomandă consumarea de lichide energetice atestate, așa cum sunt și substanțele Aktiv3.

Ciclism

Pregătirea: Bea cu o oră înaintea cursei 500ml ISOTON Energy Drink, pentru a-ți crește capacitatea de efort și a regla aportul de carbohidrați și sodiu. În timpul nopții corpul nostru are pierderi de lichide și de sodiu, prin respirație, transpirație și urina de dimineață. De aceea, este foart eimportant ca rezervele de carbohidrați să fie la un nivel înalt chiar de dimineață. Cu o oră înante de cursă cosnumă 500ml de ISOTON Energy Drink, iar atunci când este o cursă extrem de solicitantă, consumă cu 15 minute înainte de start și un tub LIQUID Energy Pure.

Cursa: În timpul cursei ai nevoie de aprivizionare constantă. De aceea, la fiecare 15-20 de minute îți recomandăm să consumi 150-200 ml ISOTON Energy Drink, pentru a-ți recăpăta energia pe termen scurt. De asemenea, nutrientul LIQUID Energy Pure și Energy Rice Bar te pot ajuta cu un plus de energie.

Regenerarea:  Este foarte importantă regenerarea organismului și recuperarea nutrienților și mineralelor pierduți. În prima oră după sfârșitul cursei, bea 500ml de PROTEIN Regeneration Turbo, datorită metabolismului amplificat, corpul poate prelucra rapid substanțele nutrivite. De aceea, PROTEIN Regeneration Turbo îți oferă substanțele nutrivite importante pentru o refacere rapidă. De asemenea, mai există o variantă rapidă și convenabilă: REGENERATION BCAA Turbo +, care oferă nutrienții cruciali de care orice sportiv are nevoie imediat după sfârșitul cursei.

Principiul pe care produsele Aktiv3 îl urmează este: „Numai un corp bine regenerat poate să-și atingă obiectivele!

Nu uita și de antrenament!

Stresul și efortul fizic obosesc organismul nostru. Deseori antrenamentele au loc ca prelungire a vieții noastre aglomerate. De aceea, îți recomandăm să bei cu o oră înaintea antrenamentului 500ml ISOTON Energy Drink, pentru a-ți încărca bateriille și a avea toți nutrienții necesari. De asemenea, îți sugerăm să-l consumi și în timpul pauzelor de antrenament, pentru a-ți recăpăta într-un timp scurt energia. Imediat după o sesiune de antrenament, în funcție de efort, este important să te ocupi și de regenerarea organismului. Dacă ai depus un efort mediu, consumă o doză de Regeneration Drink Premium, iar după un efort mare, consumă 500ml de PROTEIN Regeneration Turbo.

(sursa foto)

Produse recomandate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *